Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 8 років в’язниці загрожує юній грабіжниці, яка обікрала ветерана Великої Вітчизняної війни

8 років в’язниці загрожує юній грабіжниці, яка обікрала ветерана Великої Вітчизняної війни

8 років в’язниці загрожує юній грабіжниці, яка обікрала ветерана Великої Вітчизняної війни
91-річного жителя села Велика Бийгань Берегівського району, ветерана Великої Вітчизняної війни, та його 67-річну доньку, пограбувала вночі 18-річна жителька сусіднього села. Юну грабіжницю затримала...

91-річного жителя села Велика Бийгань Берегівського району, ветерана Великої Вітчизняної війни, та його 67-річну доньку, пограбувала вночі 18-річна жителька сусіднього села. Юну грабіжницю затримала міліція, за ганебний вчинок їй загрожує до 8 років тюрми.

ВІДЕО ДНЯ

Недільного ранку на мобільний телефон старшого дільничного інспектора Берегівського райвідділу міліції Василя Миська надійшов дзвінок від мешканця села Велика Бийгань. Чоловік повідомив, що минулої ночі невідома жінка вдерлася до будинку його сусідів. Погрожуючи фізичною розправою 91-річному господарю та його 67-літній доньці, грабіжниця вимагала гроші, – повідомляє Берегівський РВ УМВС.

Дільничний викликав на місце пригоди слідчо-оперативну групу. Доки колеги працювали на місці події, «шериф» провів власне розстеження. Уже через кілька годин Василь Мисько встановив, що до скоєння грабежу причетна 18-річна мешканка с.Гетен.

Реклама

Незважаючи на молодий вік, ця молодиця веде розгульний та антигромадський спосіб життя. За це її позбавили батьківських прав на дитину, яку вона народила, ще будучи неповнолітньою.

Молода жінка ніде не працює, систематично зловживає алкогольними напоями. І от тепер, аби роздобути гроші на веселощі, вона не знайшла іншого способу, як піти грабувати.

Реклама

Цю хату грабіжниця обрала не випадково, знаючи, що в ній мешкають двоє беззахисних стареньких.

Коли грабіжниця прийшла до обійстя своїх жертв, ті вже спали. Вибивши вхідні двері, нападниця зайшла до будинку. Після погроз переляканий ветеран війни віддав непроханій гості все, що мав – 50 гривень. А от його донька трималася за останні 70 гривень, як могла. Проте негідниця вкусила пенсіонерку за руку й таки видерла гроші. Забравши ще і мобільний телефон своїх жертв, грабіжниця втекла.

Крадений телефон працівники міліції вилучили від підозрюваної. Його після проведення експертизи буде повернуто власниці. А от 120 гривень зловмисниця встигла витратити.

Реклама

- Фігурантці справи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Їй загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років, - повідомляє т.в.о. начальника Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Сакалош. – Відносно підозрюваної обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно