Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Держохоронці розповіли про обставини затримання грабіжника ювелірного магазину

Держохоронці розповіли про обставини затримання грабіжника ювелірного магазину

Держохоронці розповіли про обставини затримання грабіжника ювелірного магазину
Минулої неділі в Ужгороді, близько опівночі, зловмисник проник до ювелірного магазину. З собою він мав кусачки для різання металу, а також спеціальний пристрій для відстежування радіопереговорів...

Минулої неділі в Ужгороді, близько опівночі, зловмисник проник до ювелірного магазину. З собою він мав кусачки для різання металу, а також спеціальний пристрій для відстежування радіопереговорів міліціонерів. Але це йому не допомогло…

ВІДЕО ДНЯ

Віджавши віконне скло й пошкодивши внутрішні грати, грабіжник проник у приміщення. Об′єкт перебуває під охороною ДСО, тож міліціонери отримали сигнал тривоги, що надійшов на пульт централізованого спостереження, – повідомляє УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

Наряд ДСО знаходився неподалік, тож за хвилину прибув на місце події. Злодія взяли на гарячому, у момент скоєння злочину.

Реклама

У затриманого міліціонери виявили пристрій, що відстежує радіохвилі. За його допомогою злодій планував відстежити переговори й приїзд держохоронців. Він також мав інструмент для різання металу.

- Зловмисник намагався чинити опір працівникам ДСО, - прокоментував подію Андрій Литовченко, начальник УДСО при УМВС України в Закарпатській області. - Ним виявився 30-річний безробітний мешканець одного з сіл Ужгородського району, раніше судимий за подібні злочини. Свого часу чоловік понад 7 років провів за гратами за подібні злочини.

Реклама

На місце події прибула слідчо-оперативна група Ужгородського міськвідділу міліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Працівники ювелірного магазину дякують міліціонерам охорони. А експерт- оцінювач «ювелірки» Марина Мельник попереджає: «Наш ювелірний магазин під надійною охороною ДСО!»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно