Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 15-річний закарпатець успішно пройшов кастинг п’ятого сезону телешоу "Україна має талант" (ВІДЕО)

15-річний закарпатець успішно пройшов кастинг п’ятого сезону телешоу "Україна має талант" (ВІДЕО)

15-річний закарпатець успішно пройшов кастинг п’ятого сезону телешоу "Україна має талант" (ВІДЕО)
15-річний мешканець Виноградівщини Сашко із піснею «Снова седая ночь» з репертуару Юрія Шатунова успішно пройшов київський кастинг п’ятого сезону телешоу «Україна має талант». Омріяне «так»...

15-річний мешканець Виноградівщини Сашко із піснею «Снова седая ночь» з репертуару Юрія Шатунова успішно пройшов київський кастинг п’ятого сезону телешоу «Україна має талант».

ВІДЕО ДНЯ

Омріяне «так» хлопець отримав від двох суддів – Слави Фролової та Ігоря Кондартюка. Слід зазначити, що на сцену Олександр прийшов не випадково. Він має записаний перший вокальний альбом «Не шукай мене», над яким працював протягом двох років і до якого входить дванадцять композицій. Більшість пісень закарпатця на російській мові, проте є й україномовні.

Хоча у творчості Олександра Гнітила переважає інтимна тематика («Вечір з тобою», «Не шукай», «Знаешь» та інші), має він і жартівливі пісні («Хлопці із села»), і навіть серйозні філософські твори («Мама»). Співає справді у стилі Шатунова.

Реклама

На великій сцені у столиці виноградівець виступав уперше, хоча вокалом займається із одинадцяти років. Зі слів хлопця, він важко працює в теплицях над вирощуванням квітів, які треба поливати, прополювати, пересаджувати, продавати, встає зранку о п’ятій годині, аби обійти все господарство, заготовляє сіно для кроликів і корови.

Однак ні садівництво, ні тваринництво йому не подобаються і своє майбутнє він бачить тільки у шоу-бізнесі. Тож чи пощастить Сашкові прорватись далі на телешоу – побачимою

Реклама

Марина Алдон

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно