Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Віктор Погорєлов пропонує депутатам скасувати рішення, які обурюють ужгородців

Віктор Погорєлов пропонує депутатам скасувати рішення, які обурюють ужгородців

Віктор Погорєлов пропонує депутатам скасувати рішення, які обурюють ужгородців
Бурхливий резонанс, обурення і численні скарги викликали серед ужгородців два соціально значимі недавні рішення виконавчого комітету – про зміну форми обслуговування житлового фонду міста і об'єкти...

Бурхливий резонанс, обурення і численні скарги викликали серед ужгородців два соціально значимі недавні рішення виконавчого комітету – про зміну форми обслуговування житлового фонду міста і об'єкти тимчасової торгівлі.

ВІДЕО ДНЯ

Обидва рішення поспішні, недостатньо підготовлені, без глибокого і всебічного вивчення, урахування всіх можливих наслідків, не проводилася їх громадська оцінка.

Зокрема, щодо проведення конкурсу на обслуговування будинків та прибудинкових територій не враховано всі фактори, які згодом можуть призвести до зловживань з боку надавачів послуг. Практика показала, що вже подають заявки фірми, у тому числі, які щойно створені, не мають належного досвіду такої роботи і достатніх матеріальних ресурсів. Крім того, не враховано, що наразі діють угоди на обслуговування житлово-експлуатаційними підприємствами приватних товариств, а без розірвання угод і їх ігнорування призведе до серйозних юридичних наслідків.

Реклама

Рішення про об'єкти тимчасової торгівлі фактично позбавляє засобів для існування родини десятків ужгородців, які займалися дрібним бізнесом. Необхідно, щоб управління містобудування та архітектури розробило і затвердило зовнішній вигляд належних об'єктів вуличної торгівлі, а також скласти та затвердити схему їх розміщення по всьому місту – це буде альтернативою для підприємців.

У зв'язку з цим, для уникнення загострень соціальної напруги, численних спекуляцій міський голова Ужгорода Віктор Погорелов рекомендує, щоб депутати на черговій сесії міськради 9 квітня скасували рішення виконавчого комітету від 18 лютого 2015 року "Про зміни до рішення виконкому від 18.01.12 №11", від 25 березня №109 "Про конкурс на обслуговування житлового фонду" та №108 "Про об'єкти тимчасової торгівлі".

Реклама

"Для вирішення обох цих важливих для Ужгорода проблем пріоритетними повинні бути не поспішність, а досягнення, в результаті, якісних змін", - наголошує міський голова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно