Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські міліціонери шукали зниклого школяра

Мукачівські міліціонери шукали зниклого школяра
Менше ніж за добу мукачівські правоохоронці розшукали зниклого 14-літнього школяра. Підліток вирішив погостювати у товариша в сусідній Сваляві, але нікому про це не сказав. До мукачівських...

Менше ніж за добу мукачівські правоохоронці розшукали зниклого 14-літнього школяра. Підліток вирішив погостювати у товариша в сусідній Сваляві, але нікому про це не сказав.

ВІДЕО ДНЯ

До мукачівських правоохоронців з проханням розшукати зниклого 14-річного сина звернулись батьки хлопця. Мати розповіла, що 30 березня близько 15-ї години дитина пішла з дому і не повернулась. Лише наступного дня, коли батьки не змогли самі знайти дитину, вони звернулись до працівників міліції, – повідомляє Мукачівський МВ УМВС.

Отримавши інформацію, правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Розпочались пошуки зниклого. Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей перевірили всі можливі місця, де міг перебувати хлопець, опитали мешканців міста, знайомих, сусідів. За добу встановили місце знаходження дитини. Як з`ясувалось, підліток вирішив поїхати до товариша у м.Сваляву. Знаючи, що мати не відпустить, нікому про це не сказав…

Реклама

Коли правоохоронці знайшли дитину і повернули батькам, школяр пообіцяв, що більше так не вчинить.

З матір’ю неповнолітнього працівники міліції провели профілактичну бесіду. Жінка пообіцяла, що більше часу приділятиме своїй дитині та слідкуватиме за сином.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно