Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські творці пародії на Дмитра Кисельова розповіли, що вони думають про вже знану фразу "Соупаденіє? Не думаву!"

Закарпатські творці пародії на Дмитра Кисельова розповіли, що вони думають про вже знану фразу "Соупаденіє? Не думаву!"

Закарпатські творці пародії на Дмитра Кисельова розповіли, що вони думають про вже знану фразу "Соупаденіє? Не думаву!"
Перше квітня 2015 року Закарпаття назавжди запам’ятає як день, коли інтернет спільноту «розірвало» від жартівливої пародії на відоме російське телешоу. Хто і як створив «Двести з Дмітрійом...

Перше квітня 2015 року Закарпаття назавжди запам’ятає як день, коли інтернет спільноту «розірвало» від жартівливої пародії на відоме російське телешоу. Хто і як створив «Двести з Дмітрійом Пасульовим», що відбувалося за кадром і чи очікували хлопці на такий шалений успіх – з усіма цими питаннями я звернувся до Михайла Карпенка (К) та Павла Мандзича (М). Попереджую відразу, хлопці – гумористи, тому під час інтерв’ю багато жартували, кепкували та перебивали один одного. Зрештою нічого дивного – творчі люди!

ВІДЕО ДНЯ

– Отож, хлопці, чи довго ви працювали над цією комедійною пародією і як взагалі з’явилася ідея?

– П: Спонтанно з’явилася. Ми щось говорили і тут в когось виникла ідея зробити якусь пародію, потім почали дивитися в інтернеті, що зараз актуальне, найшли Кісельова ну і пішло поїхало.

Реклама

– К: Ей, що ви його слухаєте. Нам потрібне було відео на стендап шоу «Вечірній Варош» і так виникла ідея зробити пародію. Десь тиждень ми з Пашею і Ростіком (Мирослав Качур – авт.) писали сценарій, потім давали його вичитувати Саші Мерявчику і тільки після того приступили до зйомок.

– Паша не важко було вживатися в роль Кисельова?

Реклама

– П: Ой, ви знаєте ми передивилися купу його програм, але там така «єресь» що більше 10 хв. дивитися нереально. Але це було потрібно, аби вивчити його рухи, повадки. До речі ми це все аналізували і скажу вам відверто, що він це настільки награно робить, що це просто жах. Навіть оцей натягнутий рот, паузи. Відразу видно, що людина це робить не природно.

– К: А ви ще там запишіть, що наш Пасульов використовує «мадярську» (угорську – авт.) муку для волосся та європейський грим. То все на зло Кисельову(обоє сміються – авт.)

– Ви очікували, що цей скетч стане настільки популярним?

Реклама

– К: Чесно кажучи ні. Після мультсеріалу «Наша Файта» ми вже не дуже й вірили, що зможемо перевершити його результати. Більше того вам скажу, ми навіть думали чи взагалі заливати це відео в мережу. На якийсь момент воно нам здавалося не таким вже й цікавим, аби розповсюджувати його.

– М: Також ми трохи переживали, через те, чи зрозуміють усі оці «стьоби» над нашумівши колись відео Кернеса та Добкіна, над розп’ятим телятком і т.д. Але Слава Богу воно зайшло і люди зрозуміли про що там мова і відповідно сміються над цим.

– Після того як про ваше відео повідомили сайти національних телеканалів, що вам почали писати та казати знайомі, або прості інтернет користувачі?

– К: Та що, всім подобається. Хтось дякує. Є такі, що пишуть «нічерта не понял, но смешно».

– М: У мого брата почали питати, чи я і в житті так говорю (сміється – авт.)

– К: Ну і багато хто почав використовувати цю фразу «Соупаденіє? Не думаву!»

– М: О Божеееее….

Реклама

– Що таке, вона вже вас дістала?

– М: Ви собі навіть не уявляєте. Це тепер всі нам її кажуть, пишуть…

– К: Просто «жесть», вже чути її не можемо… (починають обоє сміятися - ред.)

– К: Звичайно, що ми жартуємо. Насправді це приємно чути, коли людина тобі, чи комусь каже цю фразу. Це ж означає, що вона подивилася наше відео і воно їй сподобалося.

– Але все таки, 360 000 переглядів (на момент інтерв’ю), в чому секрет успіху на вашу думку?

– К: Скільки?

– М: Ну мені здається, що основне чим ми взяли всіх це наш закарпатський діалект. І закарпатцям, і людям з-за меж області подобається такий говір, бо він не звичний і часто смішний.

Реклама

– К: Так, і сам сценарій, пародія на ці всі актуальні теми. Це теж дуже важливо. Ми вдало підібрали «жертву» пародії. Хоча і були побоювання, стосовно того, чи нормально це сприйметься, адже щось схоже вже робив «95 квартал».

– Найголовніше питання – чи буде продовження?

– К: Найсмішніше те, що коли ми знімали це відео, то навіть не думали про те, що буде якесь продовження. Ми це робили як одноразовий проект.

– М: А зараз ми вже просто зобов’язані продовжувати.

– Зможете перевершити першу серію?

Обоє хлопців одночасно роблять круглі очі, обоє одночасно видихають і обоє одночасно кажуть, що будуть старатися.

Михайло Данканич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно