Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпаття отримало гроші на компенсацію проїзду пільговиків

Закарпаття отримало гроші на компенсацію проїзду пільговиків

Закарпаття отримало гроші на компенсацію проїзду пільговиків
Відповідно до Закону України „Про Державний бюджет України на 2015 рік” (із змінами) області передбачено обсяги субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам. На надання пільг з послуг зв'язку,...

Відповідно до Закону України „Про Державний бюджет України на 2015 рік” (із змінами) області передбачено обсяги субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам.

ВІДЕО ДНЯ

На надання пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів у сумі 35 769,2 тис. грн, - йдеться у повідомленні Департаменту фінансів Закарпатської ОДА.

На надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот субсидії передбчено у сумі 353 070,6 тис. гривень.

Реклама

На сьогодні в область надійшли субвенції на надання пільг з послуг зв'язку та інших передбачених законодавством пільг і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян у сумі 7 599,0 тис. грн, в тому числі 1 квітня 2015 року – 2 445,9 тис. грн; субвенції на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот у сумі 31 647,3 тис. грн, в тому числі 1 квітня 2015 року – 2 429,0 тис. гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно