Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поляк на власному авто намагався прорватись в Україну (ФОТО)

Поляк на власному авто намагався прорватись в Україну (ФОТО)
Зламаний шлагбаум на пункті пропуску, пробиті колеса та розбитий бампер мікроавтобуса, погоня, яка закінчилась затриманням порушника – все це наслідки вчорашнього невдалого прориву, який намагався...

Зламаний шлагбаум на пункті пропуску, пробиті колеса та розбитий бампер мікроавтобуса, погоня, яка закінчилась затриманням порушника – все це наслідки вчорашнього невдалого прориву, який намагався вчинити громадянин Польщі на пункті пропуску «Тиса».

ВІДЕО ДНЯ

Спроба втекти від правоохоронців виявилась невдалою - прикордонники Чопського загону спрацювали на відмінно, оперативно затримавши порушника державного кордону, - йдеться у повідомленні Чопського прикордонного загону.

Як з’ясувалось, водій автомобіля марки «Форд», рухаючись в бік в’їзного напрямку для проходження митного контролю, не зупинився та продовжив рух в бік тилового шлагбауму. Для зупинки порушника було подано команду «Бар’єр-Схід», а прикордонний наряд для зупинки транспортного засобу застосував засіб примусової зупинки. Проте це не зупинило порушника. Автомобіль, рухаючись на великій швидкості, подолав засіб примусової зупинки внаслідок чого пробив два колеса, зніс шлагбаум та продовжив рух в бік населеного пункту Соломонове. Далі все відбувалося, як у справжньому бойовику. На переслідування порушника було піднято чергові сили, перекрито всі шляхи, якими б порушник міг втекти і, як наслідок, вже за лічені хвили автомобіль було виявлено неподалік населеного пункту Соломоново, а згодом, охоронці кордону затримали і наполегливого непроханого «гостя».

Реклама

З метою перевірки мікроавтобуса марки «Форд», на предмет перебування за обліками Генерального секретаріату Інтерполу, як викраденого на адресу сектору Укрбюро Інтерполу УМВС України в Закарпатській області направлено запит. На даний час очікується відповідь.

Поляк на власному авто намагався прорватись в Україну (ФОТО) – 01
Реклама
Поляк на власному авто намагався прорватись в Україну (ФОТО) – 02
Поляк на власному авто намагався прорватись в Україну (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно