Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівські гандболістки стали чемпіонками України

Тячівські гандболістки стали чемпіонками України
На базі СК ″Юність″ в м.Ужгороді з 27 по 31 березня проходив Чемпіонат України з гандболу (фінал) на призи клубу ″Стрімкий м′яч″ серед дівчат 2002-2003 років народжень. Змагалися команди...

На базі СК ″Юність″ в м.Ужгороді з 27 по 31 березня проходив Чемпіонат України з гандболу (фінал) на призи клубу ″Стрімкий м′яч″ серед дівчат 2002-2003 років народжень.

ВІДЕО ДНЯ

Змагалися команди дівчат–переможців зональних змагань в різних регіонах України: СДЮШОР м.Ужгорода, ″Стрімкий м′яч″ м.Києва, м.Кривого Рогу, м.Конотопа, м.Запоріжжя та Тячівської ДЮСШ. Протягом п′яти ігрових днів проведено тридцять ігор.

Чудову ігру і високу спортивну майстерність продемонстрували юні гандболістки-вихованки Тячівської ДЮСШ. Дівчата у дружній боротьбі за першість проявили свою наполегливість, волю та бажання до перемоги. А також продемонстрували неабияке вміння стратегічно мислити на ігровому майданчику, високий командний і моральний дух. Тут не було місця особистій слабкості, адже гандбол – це командна гра. Отже, тячівська команда зіграла п′ять переможних ігор без єдиної поразки, чим і вибороли безкомпромісний титул Чемпіонів України.

Реклама

За цим визнанням – щоденна напружена, кропітка, віддана та професійна робота тренера-викладача відділення гандболу Божук Юлії Петрівни.

Отож керівництво Тячівської райдержадміністрації та тренерський колектив Тячівської районної ДЮСШ щиро вітають тренера з отриманням командою високого титулу Чемпіонів України.

Реклама

Окреме вітання юним Чемпіонам України - Дан Аліні, Поп Марії, Кустрьо Марії, Опріш Андріані, Геребен Олесі, Шелевер Марії, Опріш Аліні, Влад Діані, Сабадиш Тамілі, Ботош Мілені, Марина Марті, Бондарєвій Оксані, Марина Марті. Бажаємо нашим юним гандболісткам дальнійших перемог і високо нести звання Чемпіонів України.

Г.Кельнер, інструктор-методист ДЮСШ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно