Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні стартує місячник добровільної здачі зброї

Сьогодні стартує місячник добровільної здачі зброї
Добровільно здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби до органів внутрішніх справ України можна з 1 по 30 квітня 2015 року. Громадяни, які добровільно звернуться до міліції...

Добровільно здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби до органів внутрішніх справ України можна з 1 по 30 квітня 2015 року.

ВІДЕО ДНЯ

Громадяни, які добровільно звернуться до міліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності, – інформує Департамент громадської безпеки МВС України.

Крім того, громадяни, які у вказаний термін добровільно здадуть до органів внутрішніх справ мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, у подальшому матимуть можливість оформити відповідні документи, зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Реклама

Пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, будуть реєструватися у випадках і в порядку, передбаченому законодавством України.

Для отримання детальних роз’яснень можна звернутися до працівника дозвільної системи або до дільничного інспектора міліції.

Реклама

Слід пам’ятати, що незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які можуть трапитися із громадянами або їхніми неповнолітніми дітьми.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно