Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мешканець Рахівщини вистрілив собі у голову з карабіна

Мешканець Рахівщини вистрілив собі у голову з карабіна
У чергову частину Рахівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя с.Богдан Рахівського району. Заявник повідомив, що до нього звернулася односельчанка, яка виявила на горищі власного...

У чергову частину Рахівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя с.Богдан Рахівського району. Заявник повідомив, що до нього звернулася односельчанка, яка виявила на горищі власного будинку труп свого 36-річного сина.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили на горищі тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Під час огляду місця пригоди працівники міліції знайшли та вилучили карабін "Марлін", з якого було здійснено постріл, а також гільзу та фрагмент кулі, - зазначили у Рахівському РВ УМВС.

Як повідомив перший заступник начальника Рахівського райвідділу міліції Володимир Мателега, зброя була зареєстрована належним чином і належала померлому.

Реклама

Правоохоронці з’ясовують всі обставини трагедії. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.120 Кримінального кодексу України (Доведення до самогубства).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно