Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині сформували новий склад Громадської ради при місцевій райдержадміністрації (ФОТО)

На Тячівщині сформували новий склад Громадської ради при місцевій райдержадміністрації (ФОТО)

На Тячівщині сформували новий склад Громадської ради при місцевій райдержадміністрації (ФОТО)
Учора, 30 березня, відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при Тячівській райдержадміністрації, участь у яких взяли представники інститутів громадянського суспільства...

Учора, 30 березня, відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при Тячівській райдержадміністрації, участь у яких взяли представники інститутів громадянського суспільства Тячівщини. Також присутнім був перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Дем’янчук.

ВІДЕО ДНЯ

Для забезпечення проведення зборів було обрано робочу президію у складі трьох чоловік. Насамперед про роботу ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів утворення нового складу ради проінформувала начальник відділу з питань внутрішньої політики апарату райдержадміністрації Любов Немеш, - повідомили у прес-службі Тячівської райдержадмністрації.

Доповідач зокрема відмітила, що за відведений термін група здійснила прийом документів для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради. Від громадських, релігійних організацій, професійних спілок, об’єднань та інших непідприємницьких товариств і установ, які діють на території району надійшла 46 заяв.

Реклама

За результатами голосування до складу новообраної громадської ради увійшли всі учасники установчих зборів, які подали заяви і представлятимуть інтереси громадськості району протягом наступних двох років. Також було сформовано керівний склад громадської ради, зокрема головою обрано Василя Луканя, якого делегувала Тячівська районна народна рада.

Заступником голови обрано Івана Фіцая, представника від благодійного фонду ім. О.Хіри, секретарем головного спеціаліста відділу з питань внутрішньої політики Світлану Цубера. У свою чергу перший заступник голови райдержадміністрації Василь Дем’янчук зазначив, що громадська рада має бути основним координатором дій органів влади та інститутів громадянського суспільства щодо виконання концепції сприяння розвитку громадянського суспільства.

Реклама
На Тячівщині сформували новий склад Громадської ради при місцевій райдержадміністрації (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно