Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгородському університеті створять військову кафедру

В Ужгородському університеті створять військову кафедру
Про це йдеться у Постанові Кабінету Міністрів України. Кабінет Міністрів України ліквідував кафедри військової підготовки в деяких вищих навчальних закладах і створив кафедри військової медицини в...

Про це йдеться у Постанові Кабінету Міністрів України.

ВІДЕО ДНЯ

Кабінет Міністрів України ліквідував кафедри військової підготовки в деяких вищих навчальних закладах і створив кафедри військової медицини в кількох медичних вузах. Це визначено постановою уряду.

Згідно з документом, ліквідуються кафедри військової підготовки в Донецькому національному технічному університеті і Східноукраїнському національному університеті ім. В.Даля - до 1 червня поточного року, а також у Національному університеті "Одеська юридична академія". У той же час створюються військові кафедри у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності, Національному університеті цивільного захисту України, Ужгородському національному університеті та інших українських вишах.

Реклама

Крім того, створюються кафедри медицини катастроф та військової медицини в Буковинському державному медичному університеті, Вінницькому національному медичному університеті ім. М.Пирогова, Дніпропетровській медичній академії, Івано-Франківському національному медичному університеті, Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького, Одеському національному медичному університеті та в Українській медичній стоматологічній академії (Полтава).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно