Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві ліквідували стихійне сміттєзвалище

У Тячеві ліквідували стихійне сміттєзвалище
Особливою проблемою околиці міста Тячів є її засміченість. Значна частина прилеглої території вздовж вулиці Матросова засипана сміттям та заросла чагарниками. Як наслідок, зменшується рівень...

Особливою проблемою околиці міста Тячів є її засміченість. Значна частина прилеглої території вздовж вулиці Матросова засипана сміттям та заросла чагарниками. Як наслідок, зменшується рівень санітарної безпеки потічка, який поруч та погіршується якість ґрунтових вод. В пропозиціях щодо виконання у 2015 році Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013 – 2021 роки було заплановано виконання робіт по покращенню екологічного стану земель вздовж потічка в м.Тячів.

ВІДЕО ДНЯ

Таким чином, міська рада звернулася до Тячівського міжрайонного управління водного господарства з проханням провести необхідні роботи для розчистки даної території. Між Тячівським МУВГ та міською радою було підписано договір про «Ліквідацію стихійних сміттєзвалищ в районі вул.Матросова в м.Тячів».

На основі даного договору для виконання вказаних робіт були залучені працівники, а також автотранспортна техніка Тячівського МУВГ: екскаватор Doosan Solar – 140 LC-V3 та автомобілі КрАЗ.

Реклама

У результаті виконаної роботи очищено засмічену територію та оскільки вул. Матросова являється ґрунтовою проведено її розрівнювання, повідомляє Тячівське МУВГ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно