Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова ВАТ "Закарпатавтотранс" звинуватив Закарпатську ОДА в несплаті компенсацій за пільгові перевезення (ФОТОФАКТ)

Голова ВАТ "Закарпатавтотранс" звинуватив Закарпатську ОДА в несплаті компенсацій за пільгові перевезення (ФОТОФАКТ)

Голова ВАТ "Закарпатавтотранс" звинуватив Закарпатську ОДА в несплаті компенсацій за пільгові перевезення (ФОТОФАКТ)
Голова ВАТ "Закарпатавтотранс" Й. Кречко опублікував офіційне звернення до громадян, голови ОДА Василя Губаля та засобів масової інформації. У ньому керівник підприємства роз'яснив свою точку зору...

Голова ВАТ "Закарпатавтотранс" Й. Кречко опублікував офіційне звернення до громадян, голови ОДА Василя Губаля та засобів масової інформації.

ВІДЕО ДНЯ

У ньому керівник підприємства роз'яснив свою точку зору щодо ситуації з відмовами у продажі пільгових квитків певним категоріям пасажирів.

Так, очільник ВАТ "Закарпатавтотранс" зазначив, що пільгові перевезення надає перевізник. "Підставою для здійснення пільгового перевезення являється не квиток, а посвідчення! Пільгові перевезення відповідно до Закону надає перевізник і аж ніяк не автостанція області. До речі, автостанції взагалі не здійснюють перевезень. Послуги автостанції для пільгової категорії громадян є платними і стягуються у вигляді автостанційного збору. Саме тому, громадяни з правом пільгового проїзду які бажають скористатись послугами автостанцій, повинні сплатити станційний збір, тим самим придбати квиток за символічну ціну", - зазначив пан Кречко.

Реклама

Окрім того, він написав, що Закарпатська ОДА не сплачувала компенсації за перевезення пільговиків. "Адміністрація Закарпатської ОДА за роки незалежності України не сплатила жодної гривні компенсації на міжміських рейсах, перевізники змушені через збитковість обмежувати перевезення пільгової категорії, а звинуватили в порушеннях ВАТ «Закарпатавтотранс»", - йдеться у зверненні.

Своє підтвердження він підтвердив статтею 29 Закону України "Про автомобільний транспорт": "Органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування зобов'язані надати перевізникам, які здійснюють пільгові перевезення пасажирів та перевезення пасажирів за регульованими тарифами, компенсацію відповідно до закону".

Реклама
Голова ВАТ "Закарпатавтотранс" звинуватив Закарпатську ОДА в несплаті компенсацій за пільгові перевезення (ФОТОФАКТ) – 01
Голова ВАТ "Закарпатавтотранс" звинуватив Закарпатську ОДА в несплаті компенсацій за пільгові перевезення (ФОТОФАКТ) – 02

Нагадаємо, що обласна прокуратура порушила кримінальну справу щодо працівників ВАТ "Закарпатавтотранс".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно