Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Рятувальники тричі ліквідовували пожежі в лісових масивах Закарпаття (ФОТО)

Рятувальники тричі ліквідовували пожежі в лісових масивах Закарпаття (ФОТО)

Рятувальники тричі ліквідовували пожежі в лісових масивах Закарпаття (ФОТО)
26 березня сталося три пожежі на території лісових господарств Закарпатської області. У всіх випадках горіла лісова підстилка, а також суха трава й чагарники. Перший випадок зафіксували в с. Сімер...

26 березня сталося три пожежі на території лісових господарств Закарпатської області. У всіх випадках горіла лісова підстилка, а також суха трава й чагарники.

ВІДЕО ДНЯ

Перший випадок зафіксували в с. Сімер Перечинського району. Об 11:30 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про загорання сухої трави на території філії «Перечинське лісове агропромислове господарство». Пожежу ліквідовували вогнеборці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з працівниками лісгоспу. Внаслідок загорання вогонь знищив суху траву, чагарники та лісову підстилку на площі 3,5 га, - йдеться в повдомленні У ДСНС України в Закарпатській області.

Того ж дня о 16:00 до служби порятунку повідомили про пожежу, яка виникла в лісі поблизу військового полігона с. Крива Хустського району на території ДП «Виноградівське лісове господарство». Загорання ліквідували силами працівників держлісгоспу. Вогонь встиг знищити лісову підстилку на площі 1,5 га.

Реклама

Ввечері 26 березня трапилася пожежа на території ДП «Великобичківське лісомисливське господарство». Відповідне повідомлення надійшло до оперативно-рятувальної служби о 20:45. Для гасіння полум’я задіяли бійців державного пожеж-рятувального поста смт Великий Бичків, яким допомагали лісники та місцеве населення. Внаслідок пожежі згорів 1 га лісової підстилки.

Окрім вищезгаданих випадків, протягом 26 березня на території Закарпаття виникло 11 загорань сухої рослинності. Під час цих подій було знищено більше 10 га сухотрав’я й чагарників. Найбільше подібних пожеж – три випадки – сталося в Ужгороді й прилеглому до нього районі. По два загорання трави зафіксували у Мукачівському, Хустському та Рахівському районах.

Реклама
Рятувальники тричі ліквідовували пожежі в лісових масивах Закарпаття (ФОТО) – 01
Рятувальники тричі ліквідовували пожежі в лісових масивах Закарпаття (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно