Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Уродженець Закарпаття здобув блискучу перемогу на турнірі зі швидкісного бадмінтону (ВІДЕО)

Уродженець Закарпаття здобув блискучу перемогу на турнірі зі швидкісного бадмінтону (ВІДЕО)

Уродженець Закарпаття здобув блискучу перемогу на турнірі зі швидкісного бадмінтону (ВІДЕО)
Упродовж 21-22 березня у Будапешті проходив відкритий турнір зі швидкісного бадмінтону ISBO Speedminton Hungarian Open 2015. Це вже сьомий за рахунком турнір у столиці Угорщини. Він традиційно збирає...

Упродовж 21-22 березня у Будапешті проходив відкритий турнір зі швидкісного бадмінтону ISBO Speedminton Hungarian Open 2015. Це вже сьомий за рахунком турнір у столиці Угорщини. Він традиційно збирає велику кількість учасників, цього ж року організатори нарахували 156 учасників з 10 країн.

ВІДЕО ДНЯ

Для українського спортсмена Михайла Мандрика турнір був знаменним в його спортивній кар’єрі – не рахуючи бронзи в парному розряді з Яном Щавніцкім (Словаччина), цього разу йому вдалося перемогти першу ракетку світу і титулованого чемпіона Європи 2014 Пера Хйалмарсона зі Швеції.

Шлях до фіналу для українця виявився не так вже й легкий. Досить легко вигравши всі матчі в групі, молодому спортсмену належало виграти два непростих матчі, а після – півфінал, в якому його чекав ще один швед – Мелькер Екберг. У непростих і напружених трьох сетах уродженцю Ужгорода все-таки вдається контролювати ситуацію краще і ось він у фіналі на престижних змаганнях світової серії Speedminton Masters 2015.

Реклама

Фінал видався видовищним і барвистим, гравці показували всю свою майстерність. Перший сет тривала дуже рівна боротьба, але заряд впевненості та бажання перемогти приносять українському спортсмену перемогу. Першу половину другого сету М. Мандрик програвав. У другій же половині навпаки – взяв ініціативу в свої руки і довів матч до логічного завершення.

З рахунком 16-14 у другому сеті він поставив ефектну крапку в щорічному турнірі ISBO Speedminton Hungarian Open.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно