Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • П’яний чоловік, який спричинив ДТП та втік з місця події, погрожував міліціонерам ножем

П’яний чоловік, який спричинив ДТП та втік з місця події, погрожував міліціонерам ножем

П’яний чоловік, який спричинив ДТП та втік з місця події, погрожував міліціонерам ножем
Обідньої пори до чергової частини Берегівського РВ УМВС по спецлінії "102" надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що у м.Берегово на перехресті вулиць...

Обідньої пори до чергової частини Берегівського РВ УМВС по спецлінії "102" надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що у м.Берегово на перехресті вулиць Мукачівська-Б.Хмельницького сталася дорожньо-транспортна пригода.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери встановили, що водій автомобіля марки "ВАЗ-2106", 38-річний громадянин О., рухаючись по вул. Б.Хмельницького, не впорався з керуванням, внаслідок чого допустив зіткнення з бордюром та металевою огорожею, – повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Громадяни, які були свідками пригоди, вказали, що водій з місця пригоди втік у напрямку каналу.

Реклама

Правоохоронці почали переслідувати порушника та через кілька хвилин наздогнали його. Проте чоловік несподівано вийняв із кишені розкладний ніж і став погрожувати ним працівникам міліції.

Міліціонерам довелось застосувати до хулігана заходи фізичного впливу й одягнути на нього наручники. Під час затримання озброєного ножем хулігана працівники міліції тілесних ушкоджень не отримали.

Реклама

Затриманого доставили на освідчення в медзаклад. Експертиза засвідчила, що водій «шістки» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За порушення Правил дорожнього руху, що призвело до скоєння дорожньо-транспортної пригоди, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та без відповідних документів (посвідчення водія), відносно громадянина О. складено адмінпротоколи за відповідними статтями Адмінкодексу.

Разом з тим, слідчим відділом Берегівського РВ УМВС за фактом погрози насильством працівнику правоохоронного органу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання, аж до позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно