Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голови краю привітали обласне Управління СБУ з 23-річчям (ФОТО)

Голови краю привітали обласне Управління СБУ з 23-річчям (ФОТО)

Голови краю привітали обласне Управління СБУ з 23-річчям (ФОТО)
Сьогодні керівник ОДА Василь Губаль разом з головою облради Володимиром Чубірком привітали співробітників Служби безпеки України в Закарпатській області з нагоди 23-річчя заснування цієї державної...

Сьогодні керівник ОДА Василь Губаль разом з головою облради Володимиром Чубірком привітали співробітників Служби безпеки України в Закарпатській області з нагоди 23-річчя заснування цієї державної структури.

ВІДЕО ДНЯ

Очільники регіону висловили свою подяку всьому колективу та керівникові – Володимиру Гелетею, а також подякували особовому складу за службу, тим паче, що зараз вона без перебільшення ключова для збереження країни.

"Знаємо, що співробітники СБУ виконують свій обов’язок як на Сході держави, так і в краї для протидії загрозам, які відчуває Україна. Їхню діяльність не завжди помітно, але як керівник області я знаю, наскільки вона важлива. Радий, що маю справи з таким професійним підрозділом, зі службою, з якою є ефективна співпраця, на яку можна спертися. Переживаємо нелегкий час, і ті події, які відбуваються, проходять чи не в першу чергу через військових. Радий, що СБУ готова до цих викликів", - написав Василь Губаль на своїй сторінці у Фейсбуці. Голова ОДА також висловив співчуття колективу Служби через загибель колеги у Волновасі, що сталася днями.

Реклама

Працівникам СБУ голови ОДА і облради побажали і далі з честю нести свою службу на благо України, а в родинах мати добробут і затишок.

Голови краю привітали обласне Управління СБУ з 23-річчям (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно