Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Деякі закарпатські пекарні вже знизили ціни на хліб

Деякі закарпатські пекарні вже знизили ціни на хліб
Як повідомлялось раніше, територіальне відділення, у зв’язку з ситуацією, що склалася на ринку хліба та хлібобулочних виробів області, надало 65 суб’єктам господарювання рекомендації щодо недопущення...

Як повідомлялось раніше, територіальне відділення, у зв’язку з ситуацією, що склалася на ринку хліба та хлібобулочних виробів області, надало 65 суб’єктам господарювання рекомендації щодо недопущення встановлення необґрунтованих цін на хліб та хлібобулочні вироби.

ВІДЕО ДНЯ

Крім того, 4 торгівельним мережам, які діють у м.Ужгороді було надано рекомендації утриматись від встановлення роздрібних цін на соціально-значущі продовольчі товари, які перевищують економічно обґрунтований рівень, інформує прес-служба Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Станом на сьогодні 14 суб’єктів господарювання повідомили про виконання наданих рекомендацій – з 18 березня 2015 на окремі види хліба та хлібобулочних виробів ціни було знижено. Також вони зобов’язались переглядати ціни у разі зменшення цін на основні складові ціни хліба та хлібобулочних виробів.

Реклама

ТОВ «Дастор-Ужгород». ТОВ «Ужгород П.С.Ю.» повідомили про утримання від вчинення дій щодо встановлення небгрунтованих цін на продовольчі товари та зазначили, що у разі виявлення безпідставного зростання цін на них негайно інформуватимуть про це Відділення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно