Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Володимир Чубірко розповів про закарпатський сепаратизм журналістам каналу "Аль-Джазіра"

Володимир Чубірко розповів про закарпатський сепаратизм журналістам каналу "Аль-Джазіра"

Володимир Чубірко розповів про закарпатський сепаратизм журналістам каналу "Аль-Джазіра"
Голова облради Володимир Чубірко вважає, що міжнаціональні відносини на Закарпатті і надалі залишаються стабільними і наш край і рівнем толерантності є прикладом для наслідування. А сепаратистські...

Голова облради Володимир Чубірко вважає, що міжнаціональні відносини на Закарпатті і надалі залишаються стабільними і наш край і рівнем толерантності є прикладом для наслідування. А сепаратистські рухи на Закарпаття є лише у хворій уяві кількох осіб, - про це керівник ради поділився з американськими журналістами.

ВІДЕО ДНЯ

Так, за інформацією прес-служби Закарпатської облради, Володимир Чубірко учора зустрівся з кореспондентом каналу "Аль-Джазіра Америка".«Як виявилося, провокація російських спецслужб та інформагенств про так званий з'їзд русинів отримала поширення і зацікавила журналістів за океаном.

Гадаю, що мені вдалося переконати журналістку в абсурдності подібних новин. Так само як і заспокоїв американського гостя щодо питань співіснування на Закарпатті інших національних меншин. Росія всіма силами намагається розхитати ситуацію і те, що нам бачиться вигадкою та абсурдом, для українців з-за меж області, іноземців створює зовсім іншу картинку.

Реклама

Тому ми всіма силами повинні інформувати світ, що Закарпаття є невід'ємною частиною Україні, що сепаратистські рухи в нашому краї є лише у хворій уяві кількох осіб. І як би банально не звучала фраза, але століттями усі національності в нашому краї жили і будуть жити в мирі та злагоді», - зазначив Володимир Чубірко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно