Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці обласного центру розповіли дітям про шкоду наркотиків (ФОТО)

Правоохоронці обласного центру розповіли дітям про шкоду наркотиків (ФОТО)

Правоохоронці обласного центру розповіли дітям про шкоду наркотиків (ФОТО)
З метою запобігання розповсюдженню наркоманії в учнівському середовищі міліціонери спільно з психологом проводять профілактичні бесіди в навчальних закладах м.Ужгорода. Ужгородські міліціонери,...

З метою запобігання розповсюдженню наркоманії в учнівському середовищі міліціонери спільно з психологом проводять профілактичні бесіди в навчальних закладах м.Ужгорода.

ВІДЕО ДНЯ

Ужгородські міліціонери, зокрема начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу Павло Шимко спільно з психологом, громадським діячем та членом професійної спілки «Захист» Олегом Пагуличем зустрілися з учнями угорськомовної гімназії м.Ужгорода з метою попередження вживання наркотичних засобів. Адже саме підлітки є найбільш слабкою ланкою у суспільстві, яка піддається негативному впливу, - зазначила речниця Ужгородського МВ УМВс Діана Дорогій.

На даний час в Ужгороді тривають весняні канікули, тож більшу частину свого вільного часу підлітки проводитимуть поза увагою дорослих.

Реклама

Школярі розповіли підліткам про шкідливість наркотиків та неприпустимість їх вживання. Лектори детально розповіли учням про види наркотичних засобів, про їхній нищівний вплив на організм людини та про відповідальність, яку понесуть особи, причетні до виробництва, зберігання, збуту та вживання наркотиків.

Неповнолітнім наголосили, що вони також несуть відповідальність за зберігання та збут наркотичного зілля. Зокрема, за збут наркотиків кримінальна відповідальність настає з 14 років, а за зберігання – з 16. Якщо особа не досягла вказаного віку, то відповідальність лягає на плечі батьків.

Реклама

На завершення цікавої бесіди учні подякували лекторам. В свою чергу правоохоронці висловили сподівання, що отримана школярами інформація збереже їх життя та здоров’я від наркотиків, тютюнової й алкогольної залежності.

Правоохоронці обласного центру розповіли дітям про шкоду наркотиків (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно