Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Іршаві відновили роботу проблемного водопроводу (ФОТО)

В Іршаві відновили роботу проблемного водопроводу (ФОТО)
Практично щодня Іршавське комунальне підприємство по водопостачанню та водовідведенню змушене ліквідовувати наслідки аварій на водопровідних гілках. Усе через зношеність водопровідних труб. На зараз...

Практично щодня Іршавське комунальне підприємство по водопостачанню та водовідведенню змушене ліквідовувати наслідки аварій на водопровідних гілках. Усе через зношеність водопровідних труб. На зараз на одну проблемну ділянку в місті стало менше.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, водопровід по вулиці Піонерській введений в експлуатацію приблизно в 1978 році. Можна тільки уявити в якому стані знаходилися металеві труби через 37 років. Спеціалісти дають їх характеристику дуже лаконічно – зношені і надто сильно пошкоджені електрохімічною корозією, - стверджують у Іршавській міській раді.

В останні роки мешканці Піонерської зверталися до міськвиконкому та водоканалу через дуже часті аварії. Зокрема, вуличним водопроводом завдовжки 140 метрів із вулиці Першотравневої на Піонерську йде подача води до будинків №6, 8, 10, 12, 14. При черговому «прориві» водопровідної труби всі мешканці лишалися без води. На ліквідацію такої аварії йшла майже доба, зазначає начальник Іршавського КПВ Віктор Гелетей.

Реклама

Крім того, у минулому році частотність аварій зростала, ціни на матеріали теж піднімалися, відповідно, ліквідація аварій дорожчала з кожним разом, не кажучи вже про непродуктивні втрати води, особливо, у літній період.

Щоб вирішити цю проблему остаточно на початку поточного місяця водоканалом було проведено заміну проблемної гілки водопроводу. Згідно плану на відрізку 140 метрів пошкоджену металеву труба замінили на поліетиленову.

Реклама

Таким чином, є надія, що мешканці вказаних будинків вже не матимуть проблем із водопостачанням.

В Іршаві відновили роботу проблемного водопроводу (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно