Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Києві затримали злодія з Берегівщини, який обікрав голову сільської ради

У Києві затримали злодія з Берегівщини, який обікрав голову сільської ради

У Києві затримали злодія з Берегівщини, який обікрав голову сільської ради
Ще в березні минулого року до Берегівського райвідділу міліції звернулася із заявою сільський голова одного з сіл Берегівського району. Жінка повідомила, що з її будинку в селі невідомий зловмисник...

Ще в березні минулого року до Берегівського райвідділу міліції звернулася із заявою сільський голова одного з сіл Берегівського району. Жінка повідомила, що з її будинку в селі невідомий зловмисник викрав цінні речі.

ВІДЕО ДНЯ

Потерпіла саме переїздила в інший будинок, але частина цінних речей залишилася у колишньому помешканні. Крадій знав, що в будинку ніхто не проживає. Село це маленьке, тому новина про новосілля швидко поширилася селом. Скориставшись відсутністю власника, злодій проник до будинку, звідки виніс все цінне, що потрапило під руку: одяг, побутову техніку, кухонний посуд, запчастини до автомобіля. Вартість викраденого становила понад 10 тисяч гривень, повідомила речниця Берегівського РВ УМВС Яна Денисюк.

За даним фактом слідчим Берегівського райвідділу міліції було відкрито кримінальне провадження. У крадіжці міліціонери запідозрили 27-річного жителя села Великі Береги. Однак підозрюваний переховувався від слідства, тож його було оголошено в розшук.

Реклама

Уже цьогоріч співробітники карного розшуку вийшли на слід злодія-втікача аж у Києві. До столиці було відряджено двох оперативників, які й затримали берегівського зловмисника. Втікача було доставлено до Берегівського райвідділу міліції, де слідчий, за ухвалою суду, обрав відносно нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як розповів сам злодій, він давно мріяв поїхати з рідного села у велике місто. Одного дня посварився з батьком, тож вирішив піти з дому негайно. Не маючи грошей на квиток до Києва, зважився на крадіжку з хати голови села. Крадене добро продав за безцінь, а за виручені гроші подався «в біги».

Реклама

Для молодика такий спосіб «заробляння» грошей не новина. Адже він вже двічі притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки. У 2011 році відсидів за це два роки у в’язниці.

- Досудове розслідування за даним кримінальним правопорушенням уже завершено, справу скеровано до суду. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до шести років, - коментує очільник міліції Берегівщини Микола Куриця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно