Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На ямковий ремонт закарпатських доріг у квітні планують витратити майже 4 млн гривень

На ямковий ремонт закарпатських доріг у квітні планують витратити майже 4 млн гривень

На ямковий ремонт закарпатських доріг у квітні планують витратити майже 4 млн гривень
Як поінформували у Службі автомобільних доріг у Закарпатській області, цьогоріч на ремонт та експлуатаційне утримання автошляхів загального користування краю за рахунок держбюджету передбачено 67 млн...

Як поінформували у Службі автомобільних доріг у Закарпатській області, цьогоріч на ремонт та експлуатаційне утримання автошляхів загального користування краю за рахунок держбюджету передбачено 67 млн грн. Зокрема, 70% планується направити на дороги державного значення і 30% - місцевого значення.

ВІДЕО ДНЯ

Враховуючи мізерність доведених фінансових ресурсів, що складає лише 25% від мінімальної розрахункової потреби, а на дороги місцевого значення – до 8%, фахівці служби автодоріг розподілили ліміти державних коштів між районами області пропорційно протяжності мережі доріг. Вони також звернулися з листами до кожної РДА з проханням надати свої пропозиції щодо доріг місцевого значення району, де на їх думку проведення ремонту має бути пріоритетним, - зазначили у прес-службі Закарпатської ОДА.

Тож, виходячи із щомісячного розподілу бюджетних асигнувань (на квітень місяць Укравтодором передбачено Службі автодоріг у Закарпатській області 3855,3 тис.грн), дорожники планують направити ці кошти на аварійний ямковий ремонт покриття та роботи з благоустрою: прибирання сміття, побілку дерев, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, дрібний ремонт елементів облаштування доріг, вирубку кущів та порослі для забезпечення видимості на кривих в плані та перехрестях, робіт з забезпечення водовідводу з дорожнього полотна) і в першу чергу - на основні маршрути автодоріг державного значення та під'їздах до районних центрів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно