Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Воловецькі рятувальники нагадали священикам правила пожежної безпеки (ФОТО)

Воловецькі рятувальники нагадали священикам правила пожежної безпеки (ФОТО)

Воловецькі рятувальники нагадали священикам правила пожежної безпеки (ФОТО)
24 березня працівники Воловецького райвідділу ДСНС зустрілися із настоятелями православних церков району, аби в черговий раз нагадати їм правила пожежної безпеки. Захід провели напередодні Великодня,...

24 березня працівники Воловецького райвідділу ДСНС зустрілися із настоятелями православних церков району, аби в черговий раз нагадати їм правила пожежної безпеки. Захід провели напередодні Великодня, щоб запобігти виникненню пожеж у культових спорудах під час великого церковного свята. На інструктаж у Тишівському чоловічому монастирі зібралися 16 священиків, які здійснюють богослужіння в 29 церквах Воловеччини.

ВІДЕО ДНЯ

Під час зустрічі рятувальники поінформували представників духовенства про основні заходи пожежної безпеки при проведенні служб у церквах і храмах. Особливу увагу звернули на наявність у культових спорудах первинних засобів пожежогасіння, які допоможуть швидко ліквідувати загорання на початковій стадії. Фахівці ДСНС роз’яснили, як слід користуватись вогнегасниками, і відповіли на запитання святих отців, - йдеться у повідомленні У ДСНС України в Закарпатській області.

Наостанок усім присутнім на інструктажі священикам роздали пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватися для запобігання виникненню загорань. Отримані знання священнослужителі доноситимуть до вірників, аби в подальшому спільними зусиллями уникати небезпечних ситуацій.

Реклама
Воловецькі рятувальники нагадали священикам правила пожежної безпеки (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно