Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті завершився зимовий чемпіонат України з велоспорту-маунтенбайк

На Закарпатті завершився зимовий чемпіонат України з велоспорту-маунтенбайк

На Закарпатті завершився зимовий чемпіонат України з велоспорту-маунтенбайк
За підтримки управління молоді та спорту з 19 по 21 березня 2015 року в м.Ужгород (на урочищі Кар’єр) відбувся Зимовий чемпіонат України з велоспорту-маунтенбайк. В заході взяли участь понад 100...

За підтримки управління молоді та спорту з 19 по 21 березня 2015 року в м.Ужгород (на урочищі Кар’єр) відбувся Зимовий чемпіонат України з велоспорту-маунтенбайк.

ВІДЕО ДНЯ

В заході взяли участь понад 100 спортсменів з 17 областей України в т.ч. Закарпатської, Луганської та Донецької областей. Підготовка та проведення „лягли на плечі” Закарпатської ОО ФСТ „Спартак” та обласної організації федерації велоспорту України, - йдеться у повідомленні Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Проведення даного заходу „вдома” дало можливість виставити команду з 10 спортсменів (всі ФСТ „Спартак”) серед яких половина виступали на заході такого рівня вперше однак навіть стали призерами та переможцями.

Реклама

В індивідуальній гонці серед дівчат-юніорок 1 місце у Гузевич Ніни (Хмельницький), 2 – у Федотової Ксенії (Кіровоград) та 3 – у Радіонової Христини (Хмельницький). Серед жінок 1 місце у Беломоїної Яни (Волинь), 2 – у Кромпець Наталії (Тернопіль-Донецьк).

Серед юнаків 1 місце зайняв Рего Том (Закарпатська), 2 – Лукан Павло (Чернівці) та 3 – Кочеров Сергій (Луганськ). Серед юніорів 1 місце дворазовий Чемпіон України Козловський Володимир (Закарпаття), 2 – Цветов Дмитро (Луганськ) та 3 – Гардадим Олександр (Луганськ). Серед чоловіків 1 місце – Титаренко Дмитро (Донецьк-Вінниця), 2 – Геращенко Олександр (Донецьк) та 3 – Рисенко Сергій (Луганськ).

Реклама

В крос-кантрі на короткому колі серед дівчат перемогу святкувала Топчанюк Єлизавета (м.Чернівці) на другій сходинці Шелестюк Марія (м.Харків), третьою стала Фірман Христина (м.Тернопіль) та четвертою наша землячка, яка виступила на ЧУ вперше Веклюк Ніколетта. Серед юніорок 1 місце у Гузевич Ніни (Хмельницький), 2 – у Федотової Ксенії (Кіровоград) та 3 – у Мельничук Вікторії (Хмельницький).

Серед юнаків 1 місце Лукан Павло (Чернівці), 2 – Рего Том (Закарпаття) та 3 – Перепелиця Олег (Харків).Серед юніорів 1 місце Цветов Дмитро (Луганськ), 2 – Покиньтелиця Сергій (Донецьк) та 3 – Гардадим Олександр (Луганськ) Наш Володимир Козловський вирішив спробувати сили з дорослими і тут не виступав. Серед чоловіків 1 місце – Геращенко Олександр (Донецьк), 2 – Титаренко Дмитро (Донецьк-Вінниця) та 3 – Рисенко Сергій (Луганськ).Серед закарпатці на 7 місці фінішував Козловський Володимир) і на 11 місці Зубенко Олександр.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно