Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Футбольні ветерани Ужгородщини провели районний турнір

Футбольні ветерани Ужгородщини провели районний турнір
У суботу в спорткомплексі «Зінедін» відбувся кубок Ужгородщини з міні-футболу серед ветеранів 45 років і старші. У змаганнях взяли участь три команди: Баранинці, Сторожниця, збірна команди ДЮСШ і...

У суботу в спорткомплексі «Зінедін» відбувся кубок Ужгородщини з міні-футболу серед ветеранів 45 років і старші.

ВІДЕО ДНЯ

У змаганнях взяли участь три команди: Баранинці, Сторожниця, збірна команди ДЮСШ і Нижнього Солотвина. Із невідомих причин на турнір не приїхали В.Геєвці й В.Лази, які раніше підтвердили свою участь у кубку.

У першому матчі минулорічний чемпіон Сторожниця зустрівся зі збірною ДЮСШ і Н.Солотвино. При великій територіальній перевазі збірної команди, де Йосип Микуланинець та Микола Брензович змарнували принаймні 4-5 стовідсоткових моментів, перемогу святкувала команда Тиберія Мальованця з рахунком 3:2.

Реклама

У матчі Баранинці – Сторожниця перевага була на боці господарів, де помітними були гравці Михайло Залом та Михайло Куртанич, а у гостей – Михайло Новак, які й вирішили долю боротьби. Рахунок 5:3 на користь Баранинців.

Миром, з рахунком 4:4, розійшлися "ДЮСШ-Н.Солотвино" – ФК "Баранинці". На останній секунді матчу при нічийному результаті Іван Головко не поцілив у порожні ворота.

Реклама

Отже, 1-ше місце посіли Баранинці, 2-ге – Сторожниця, 3-тє – "ДЮСШ-Н.Солотвино". Команди нагороджені футбольними м’ячами, а переможець – кубком, які вручив голова федерації футболу Ужгородського району Олександр Роман.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно