Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Необачність власників призвела до пожежі лазні (ФОТО)

Необачність власників призвела до пожежі лазні (ФОТО)
Ввечері 22 березня, в смт. Міжгір’я на вул. Бокшая пожежа охопила будівлю лазні, розташовану на подвір’ї приватного обійстя. На момент появи вогню власники господарства перебували вдома. Полум’я у...

Ввечері 22 березня, в смт. Міжгір’я на вул. Бокшая пожежа охопила будівлю лазні, розташовану на подвір’ї приватного обійстя. На момент появи вогню власники господарства перебували вдома. Полум’я у дерев’яній споруді помітили мешканці сусідніх будинків, які попередили про небезпеку господарів та о 18:21 зателефонували до оперативно-рятувальної служби.

ВІДЕО ДНЯ

Для ліквідації загорання на місце події прибули бійці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 18:30 їм вдалося локалізувати пожежу й о 19:15 – повністю її ліквідувати. На щастя, обійшлося без травмованих і загиблих, - інформують в У ДСНС України в Закарпатській області.

Імовірно, до загорання призвело порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Власники обійстя розтопили в лазні грубку, попарилися й пішли додому, не загасивши піч. Труба, що слугувала димарем, перегрілася й запалила дерев’яне перекриття будівлі, внаслідок чого виникла пожежа.

Реклама

Завдані стихією збитки встановлюються, адже вогонь знищив опалювальну піч і речі домашнього вжитку, що зберігалися у приміщенні. Крім цього, пошкоджено стіни й стельне перекриття двох приміщень лазні.

Необачність власників призвела до пожежі лазні (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно