Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перечинська молодь поговорила із психологом про інтимні проблеми

Перечинська молодь поговорила із психологом про інтимні проблеми

Перечинська молодь поговорила із психологом про інтимні проблеми
Завдяки новітнім технологіям в бібліотеці, 20 березня жителі Перечина отримали безкоштовні консультації по скайпу від провідного ужгородського психолога Наталії Братасюк. Позбавлення небажаної...

Завдяки новітнім технологіям в бібліотеці, 20 березня жителі Перечина отримали безкоштовні консультації по скайпу від провідного ужгородського психолога Наталії Братасюк.

ВІДЕО ДНЯ

Позбавлення небажаної вагітності: за чи проти, які її наслідки, як не допустити аборту – про ці та інші інтимні питання перечинська молодь говорила після перегляду тематичного фільму «Джуно» у Перечинській центральній районній бібліотеці.

Працівники книгозбірні організували молодіжний кіно-сеанс та обговорення фільму за чашкою чаю. Після чого відбулась скайп-зустріч з лікарем-психологом Наталією Братасюк, якій присутні мали змогу задати питання по темі небажаної вагітності та почути поради при подібних життєвих обставинах. Психолог зазначила: «Для мене міні-лекція по скапу була новим досвідом. Я люблю писати на фліп-чарті, малювати схеми, а тут була обмежена в цьому. Але завдяки публіці і запитанням вдалося поговорити і розповісти трохи про особливості підліткової сексуальності… тема «небезпечна» і молодь не звикла ось так відкрито обговорювати її. Звикли до моралізаторства і шушукання по закутках або до поведінкових демонстрацій. Бачу, що відеолекції онлайн можна впровадити в життя! Це те, що я взяла для себе із цієї події. Спасибі за це Перечинській районній бібліотеці».

Реклама

Для всіх присутніх бібліотекарі приготували солодкі сюрпризи «Закарпатські шутемені», які додали вечору атмосферу домашнього затишку та невимушеності у спілкуванні.

Захід було проведено у рамках проекту «Майбутнє варто планувати» за співпраці з БФ «Центр громадських ініціатив» при підтримці програми «Здоров’я жінок України».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно