Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві відзначили Міжнародний День поезії

У Тячеві відзначили Міжнародний День поезії
20 березня в районній галереї ім. Ш. Голлоші відбулася зустріч з поетами району з нагоди Всесвітнього дня поезії. Діячів пера на початку зустрічі привітав зі святом начальник відділу культури...

20 березня в районній галереї ім. Ш. Голлоші відбулася зустріч з поетами району з нагоди Всесвітнього дня поезії. Діячів пера на початку зустрічі привітав зі святом начальник відділу культури Тячівської райдержадміністрації Василь Гудак.

ВІДЕО ДНЯ

В поетичних читаннях перед слухачами виступили : Михайло Град, Наталія Орос, Аліна Новаленко, Валентина Спащук, Ганна Рак, Ганна Розман, Олена Волос, Марія Грицан, Надія Танчинець, - повідомили у відділі культури Тячівської РДА.

У кожного з них було до 10 хвилин для того, щоб познайомити зал із своєю творчістю. Хтось читав більше віршів, хтось – менше, але твори всіх без виключення авторів знайшли свій відгук в аудиторії.

Реклама

Також на зустрічі побували юні поети де презентували свої перші спроби пера : читачі районної дитячої бібліотеки Злата Бодак, Андріана Філіп та читачка бібліотеки-філії смт. Буштино Аліна Вовчок, читачка бібліотеки-філії с. Бедевля Іванна Ділінко.

Присутні на вечері погодилися з тим, що поезія може стати відповіддю на найгостріші і глибокі духовні питання сучасної людини. Але для цього необхідно привернути до неї якомога більш широку суспільну увагу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно