Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мешканці Солотвина поскаржились Василю Губалю на комунальні проблеми

Мешканці Солотвина поскаржились Василю Губалю на комунальні проблеми

Мешканці Солотвина поскаржились Василю Губалю на комунальні проблеми
Сьогодні у рамках робочої поїздки губернатор області Василь Губаль разом з т.в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василем Йовдієм зустрілись з мешканцями Солотвина. Присутні у залі...

Сьогодні у рамках робочої поїздки губернатор області Василь Губаль разом з т.в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василем Йовдієм зустрілись з мешканцями Солотвина.

ВІДЕО ДНЯ

Присутні у залі поскаржилися на свої проблеми, які у них не вирішуються роками. Зокрема що стосуються водо- й газопостачання, несанкціонованих сміттєзвалищ, ремонту доріг тощо.

Велике обурення у жителів Солотвина викликають нові ціни на газ. Люди не розуміють, чому вони повинні платити такі «шалені» суми за російський чи закордонний газ, якщо у Солотвині є своя свердловина.

Реклама

Проблемою є і водопостачання – труби у системі застарілі. Тому часто мешканці багатоповерхових будинків змушені сидіти без води. Не менш втішна ситуація і з каналізаційною системою.

А комунальні дороги у Солотвині не витримують ніякої критики. Дорога на якій розміщені дві школи перетворилась у суцільні вибоїни. Майже 300 метрів, які можна б відремонтувати буквально за декілька днів стають щоденною перешкодою для учасників руху.

Реклама

Жителі висловили свої претензії і щодо ситуації на шахті, де теж практично нічого не робиться. Проблемним є питання переселення із зони карстових проваль, однак самі біженці на зустріч не з’явилися.

Голова ОДА Василь Губаль пообіцяв направити комісії для більш детального вивчення проблемних питань селища і вже надалі по можливості їх вирішувати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно