Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Рятувальники Мукачева відвідали родину переселенців із зони АТО (ФОТО)

Рятувальники Мукачева відвідали родину переселенців із зони АТО (ФОТО)

Рятувальники Мукачева відвідали родину переселенців із зони АТО (ФОТО)
Сьогодні, 19 березня, працівники оперативно-рятувальної служби Закарпаття відвідали родину тимчасово переміщених осіб, котра знайшла прихисток у місті Мукачево. Рятувальники перевірили...

Сьогодні, 19 березня, працівники оперативно-рятувальної служби Закарпаття відвідали родину тимчасово переміщених осіб, котра знайшла прихисток у місті Мукачево. Рятувальники перевірили соціально-побутові умови в яких мешкають переміщені особи та психолог служби надав їм психологічну допомогу.

ВІДЕО ДНЯ

Мати з донькою та трирічною онучкою Христинкою, тікаючи з рідного села Гранітне, що на Донеччині, прибули на Закарпаття із зони проведення антитерористичної операції ще в грудні 2014 року. Тут їх поселили у гуртожитку Мукачівського професійного аграрного ліцею імені Данканича, де мешкають вони і зараз, - йдеться у повідомленні У ДСНС України в Закарпатській області.

Додому родина поки не збирається, адже через жахіття війни, люди просто бояться повертатись до рідної домівки. За їх словами, влаштувались вони доволі не погано: бабуся опановує навики швачки, а маленька Христинка ходить до місцевого дитячого садочку.

Реклама

Співробітники служби порятунку розпитали в родини про їх нове життя на закарпатській землі та поцікавилися чи потребують вони якоїсь допомоги від рятувальників. Жіночки подякували за гостинність та виказали своє сподівання на швидке завершення військового конфлікту в рідному краї.

Рятувальники Мукачева відвідали родину переселенців із зони АТО (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно