Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • НПП "Синевир" приєднається до міжнародної акції "Година Землі"

НПП "Синевир" приєднається до міжнародної акції "Година Землі"

НПП "Синевир" приєднається до міжнародної акції "Година Землі"
Починаючи з 2011 року НПП «Синевир» регулярно приєднується до всесвітньої кампанії Година Землі. Ця кампанія проводиться з ініціативи найбільшої і найдосвідченішої незалежної природоохоронної...

Починаючи з 2011 року НПП «Синевир» регулярно приєднується до всесвітньої кампанії Година Землі. Ця кампанія проводиться з ініціативи найбільшої і найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі – Всесвітнього фонду природи (WWF).

ВІДЕО ДНЯ

Година Землі має на меті масштабне проведення кампаній та інформування громадськості щодо необхідності енергозбереження та «зеленого» способу життя, - інформує прес-служба НПП "Синевир".

У суботу, 28 березня 2015 року о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину - Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє планети та єдності у бажанні захистити природу.

Реклама

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, компаній та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою. Крім того, для вирішення екологічних проблем створена інтерактивна карта, на якій кожна людина чи організація може відмітити екологічну проблему свого регіону, приєднатися до вирішення вже створених проблем.

Тож, нехай кожна людина, якій не байдужа доля людства та планети в цілому, підтримає Годину Землі, і світ зміниться на краще.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно