Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • КП "Рахівтепло" отримало фінансову допомогу, щоб погасити чималі борги

КП "Рахівтепло" отримало фінансову допомогу, щоб погасити чималі борги

КП "Рахівтепло" отримало фінансову допомогу, щоб погасити чималі борги
Депутати міської ради надали комунальному підприємству «Рахівтепло», котре займається водопостачанням, водовідведенням та теплопостачанням у місті, фінансову допомогу. Як ідеться у рішенні Рахівської...

Депутати міської ради надали комунальному підприємству «Рахівтепло», котре займається водопостачанням, водовідведенням та теплопостачанням у місті, фінансову допомогу. Як ідеться у рішенні Рахівської міської ради, 150 тис. бюджетних гривень пішли на погашення заборгованості по паливу.

ВІДЕО ДНЯ

За підсумками 2013-2014 року підприємство надало послуг на суму 9 млн. 788,0 тис. грн., при чому витрати на виробництво складають 10 млн. 458 тис. грн., тобто підприємство спрацювало збитково, збиток складає 670 тис. грн. Основною причиною збиткової діяльності є зростання цін на матеріали, збільшення розміру мінімальної заробітної плати, слабка матеріально-технічна база, низька оплата мешканцями за житлово-комунальні послуги.

Наслідком існуючого фінансово-господарського стану є виникнення заборгованості за поставлене паливо на міську котельню за минулі роки.

Реклама

Виконання прийнятої програми, за словами розробників, дасть можливість забезпечити сталу та ефективну роботу КП «Рахівтепло», покращити якість наданих послуг населенню, погасити заборгованість по заробітній платі, єдиному соціальному внеску та ПДВ і за поставлене паливо в минулих роках на міську котельню.

Також депутати планують збільшити статутний фонд КП «Рахівтепло» на суму понад 176,00 тис. грн. за рахунок внесків в статутний фонд. Відповідний проект рішення планують розглянути на черговій, 64-й сесії міської ради 27 березня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно