Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські митники за перші місяці 2015 року попередили 22 спроби перевезення психотропних речовин

Закарпатські митники за перші місяці 2015 року попередили 22 спроби перевезення психотропних речовин

Закарпатські митники за перші місяці 2015 року попередили 22 спроби перевезення психотропних речовин
Підрозділами Закарпатської митниці ДФС виявлено 22 факти незаконного переміщення наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. З них 14 фактів виявили співробітники управління аналізу...

Підрозділами Закарпатської митниці ДФС виявлено 22 факти незаконного переміщення наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. З них 14 фактів виявили співробітники управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням.

ВІДЕО ДНЯ

«Псевдоефедрин», «ЛСД», «Бупренорфін», «Кодеїн», «Трамадол» – для когось це не зовсім сприйнятливі назви якихось препаратів, а для певної категорії громадян – цілком зрозумілі назви прекурсорів, психотропних речовин та наркотичних засобів. Оперативність інформування громадськості про деякі «гарячі» виявлення підрозділом боротьби з незаконним переміщенням наркотиків і зброї не завжди дотримана. Причина полягає в тому, що викриття і знешкодження наркотрафіків і каналів переміщення психотропних речовин, як гра в шахи, – потребує гросмейстерських ходів, займає досить тривалий час, а її учасники проти контрабандистів – представники відразу декількох правоохоронних органів, - йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області.

Упродовж двох місяців 2015 року з незаконного обігу в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС вилучено: 23000 таблеток «Псевдоефедрину», вагою 1360 грам; 2417 таблеток, 5 флаконів медичних препаратів з вмістом наркотичних засобів та психотропних речовин; 0,039 грам ЛСД; 1400 таблеток «Бупренорфіну» вагою 11,2 грам; 32 таблетки «Кодеїну»; 140 таблеток «Трамадолу».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно