Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей міста Мукачева зустрівся із батьківським активом

Старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей міста Мукачева зустрівся із батьківським активом

Старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей міста Мукачева зустрівся із батьківським активом
Старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції Олександр Корчнявий зустрівся з батьківським активом Мукачівської спеціалізованої школи № 16....

Старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції Олександр Корчнявий зустрівся з батьківським активом Мукачівської спеціалізованої школи № 16. Правоохоронець зазначив, що спільна мета дорослих - не допустити того, щоб дитина стала на хибний шлях, вберегти її від негативних явищ сучасного життя.

ВІДЕО ДНЯ

Подібні зустрічі-лекції для співробітників міськвідділу міліції не новина. Правоохоронці постійно беруть участь у різноманітних профілактичних лекціях, бесідах. Цього разу вони завітали на батьківські збори, щоб ближче поспілкуватися з батьківським активом, – повідомляє Євгенія Красилинець, речнця Мукачівського МВ УМВС.

Олександр Йосипович рекомендував батькам завжди цікавитися, де і з ким їхні діти проводять час, придивлятися до їх поведінки, завжди бути в курсі їх справ і проблем, щоб уникнути небезпечних «сюрпризів»: самовільних уходів з дому, дружби з «поганою» компанією, яка може закінчитися залученням підлітка до злочинної діяльності.

Реклама

Особливу увагу він також звернув на те, що сьогодні все більше підлітків, намагаючись довести свою дорослість та самостійність, починають вживати спиртні напої, палити. Тому важливо проводити з дітьми роз’яснювальні бесіди про негативний вплив паління, алкогольних напоїв, наркотиків на молодий організм. Не оминув увагою і таке негативне явище, яке на жаль існує в сім’ях, як насилля над членами родини. Правоохоронець закликав батьків не боятися повідомляти про такі факти до міліції.

І наостанок співробітник міліції звернувся до педагогічного колективу з проханням завжди бути уважними та придивлятись до змін у поведінці учня, розпитувати про відносини в сім'ї, частіше спілкуватись з батьками. Про будь-які свої підозри краще зайвий раз повідомити до міліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно