Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодіжка "Говерли" поступилась одноліткам із Харкова

Молодіжка "Говерли" поступилась одноліткам із Харкова
Напередодні сьогоднішнього поєдинку основних команд "Говерли" та "Металіста", у Кам'яниці на футбольному полі готельно-ресторанного комплексу "Камелот" свій матч провели молодіжні колективи U-21....

Напередодні сьогоднішнього поєдинку основних команд "Говерли" та "Металіста", у Кам'яниці на футбольному полі готельно-ресторанного комплексу "Камелот" свій матч провели молодіжні колективи U-21. Перемогу святкували гості, які зуміли провести у ворота закарпатців три м’ячі. "Говерляни" забили один раз - відзначився Михайло Реплюк.

ВІДЕО ДНЯ

Команди впродовж всього матчу демонстрували цікавий, насичений футбол. Ініціативою володіли гості, ужгородці ж - шукали щастя в контратаках. Перший тайм пройшов за сценарієм харківчан: футболісти створили декілька непоганих моменів і реалізували один з них. На 22-ій хвилині після подачі з кутового відзначився Юрій Ткачук. У першій половині "Говерла" намагалась вирівняти становище, проте на завершальній стадії футболістам не щастило,  – повідомляє інформаційний відділ ФК "Говерла".

Проте вже у таймі другому "говерляни" зрівняли рахунок. На 58 хв. Олексій Хоменко з позиції лівого вінгера сміливо увійшов у штрафний майданчик і був збитий оборонцем. Пенальті. До точки підійшов капітан дублерів - Михайло Реплюк, який впевнено реалізував вирок: 1-1.

Реклама

Проте втримати бодай нічию на своєму полі господарі не зуміли. Наполегливі дії атакуючих футболістів "Металіста" принесли свої плоди. Спочатку Руслан Ковток, увійшовши у гру з лави запасних, знову вивів харківчан уперед. Удар головою був надто складним для Бабенка. 1:2.

Гості й надалі йшли вперед, і як наслідок - подвоїли свою перевагу. Оборонці не недогледіли стрімкий прохід атакуючого гравця "Металіста", який заробив пенальті. Іван Зотько оформив кінцевий рахунок зустрічі з одинадцятиметрової позначки. 1:3.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно