Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хустська влада нагородила найкращих комунальників міста

Хустська влада нагородила найкращих комунальників міста
Сьогодні, 13 березня, напередодні професійного свята працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення у сесійній залі Хустської міської ради відбулись...

Сьогодні, 13 березня, напередодні професійного свята працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення у сесійній залі Хустської міської ради відбулись урочистості.

ВІДЕО ДНЯ

Найкращим комунальникам міста вручили почесні грамоти та премії.

- Працівники комунальних служб - люди скромної, іноді непомітної професії, проте їхня праця відповідальна. Відсутність бодай однієї із служб навіть протягом короткого часу відразу ж позначиться на життєдіяльності всього міста, - наголосив у вітальному слові міський голова Володимир Кащук.

Реклама

Цього дня керівник міста, попри всі труднощі в галузі, закцентував увагу на позитивних моментах в роботі комунальників. Зокрема, наголосив на здобутку комунального підприємства "Хусттепло", яке отримало статус-звання "Комунальне підприємство 2014 року" та відповідний сертифікат. Відзначив покращення, пов`язані з діяльністю місцевого "Водоканалу" тощо.

Окремою відзнакою Закарпатської обласної ради та іменним годинником було вшановано за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 65-річчя заступника начальника по економіці та фінансам управління ЖКГ виконавчого комітету Хустської міської ради Віктора Поповича.

Реклама

Цьогорічні урочистості обійшися без святкового концерту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно