Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На телеканалі ZIK транслюватимуть концерт гурту "Rock-H"

На телеканалі ZIK транслюватимуть концерт гурту "Rock-H"
В Україні весна першою вривається на Закарпаття, тож і музика того краю особлива – переповнена життям і енергією. Відтак ZIK підготував своїм глядачам справді весняний подарунок: у неділю, 15...

В Україні весна першою вривається на Закарпаття, тож і музика того краю особлива – переповнена життям і енергією. Відтак ZIK підготував своїм глядачам справді весняний подарунок: у неділю, 15 березня, о 21:00 в ефірі телеканалу концерт популярного гурту із Мукачевого «Rock-H».

ВІДЕО ДНЯ

«Урвалася струна», «Марічка», «Вівці», «Співаночка», «Дай ми мила», – з піснями у стилі фолк-рок «Rock-H» міцно закріпився в українському шоубізі, а ще подарував свіже життя давнім закарпатським співанкам.

«Я беру лише фольклорні тексти, а мелодію пишу свою, – пояснив фронтмен гурту Віктор Янцо. – На Закарпатті є така традиція: у кожному селі співають ту саму пісню, але під іншу мелодію. Тому «Rock-H» також пише свою музику. Почуваюся в тому, як риба у воді».

Реклама

У неділю в ефірі телеканалу пролунають найпопулярніші і найвідоміші пісні хлопців із Мукачева. А ще буде кілька сюрпризів. Серед них – презентація нової пісні із майбутнього 4-го за ліком альбому «Rock-H», який називатиметься «Співаночки про любов». А ще спільний виступ із одним із фіналістів Турніру небитих музикантів «Лабух-шоу», де «Rock-H» були серед зіркових суддів-«газдів», львівським колективом «Погорілко-бенд».

«Коли «Погорілко-бенд»брав участь у проекті «Лабух-шоу», я одразу звернув увагу на їхній професійний рівень. Гурт добре працює з фольклором, ці твори дають їм обличчя. Тож ми презентували під час концерту кілька пісень разом із львівським колективом», - розповів Віктор Янцо.

Реклама

Концерт «Rock-H» на ZIKу – це продовження лінійки музичних проектів телеканалу, скерованих на популяризацію сучасної справді української пісні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно