Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Проти хустських міліціонерів, які незаконно віддали автомобілі, порушили кримінальну справу

Проти хустських міліціонерів, які незаконно віддали автомобілі, порушили кримінальну справу

Проти хустських міліціонерів, які незаконно віддали автомобілі, порушили кримінальну справу
Хустською міжрайонною прокуратурою 12 березня внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження стосовно слідчих СВ Хустського МВ УМВС України в області...

Хустською міжрайонною прокуратурою 12 березня внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження стосовно слідчих СВ Хустського МВ УМВС України в області за ч.1 ст.365 КК України - перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив Хустський міжрайонний прокурор Сергій Зовдун, встановлено, що слідчі СВ Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області, в порушення вимог кримінального процесуального та кримінального кодексів України, умисно вчинили дії, які явно виходять за межі їх повноважень. А саме, видали речові докази (транспортні засоби) особам без законних на те підстав і навіть за відсутності у них документів, які б посвідчували право володіння, користування або розпорядження даними автомобілями, - зазначили в прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Прокуратура виявила ці факти при вивченні стану здійснення досудового розслідування слідчими слідчого відділу Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області, в частині вжиття ними заходів щодо належного забезпечення зберігання речових доказів у кримінальних провадженнях внесених до ЄРДР за фактами підробки або зміни номерів вузлів та агрегатів транспортних засобів, а також підробки та використання підроблених документів на право власності транспортних засобів.

Реклама

Санкція статті 365 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк від двох до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно