Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Хустські посадовці незаконно передали жінці у власність земельну ділянку вартістю 1 млн гривень

Хустські посадовці незаконно передали жінці у власність земельну ділянку вартістю 1 млн гривень

Хустські посадовці незаконно передали жінці у власність земельну ділянку вартістю 1 млн гривень
Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання владою або службовим становищем та службового підроблення стосовно посадових осіб Хустської районної державної адміністрації та...

Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання владою або службовим становищем та службового підроблення стосовно посадових осіб Хустської районної державної адміністрації та Хустського районного відділу земельних ресурсів.

ВІДЕО ДНЯ

Як поінформував Хустський міжрайонний прокурор Сергій Зовдун, вказані посадовці в порушення Лісового та Земельного кодексів України незаконно оформили та видали документи на право власності на земельну ділянку, яка районі розташована на землях лісового фонду, а саме на території Вишківського лісництва філії «Хустське ЛАГ», чим завдали державним інтересам шкоди на суму майже 1 млн грн.

Йдеться про земельну ділянку багаторічних насаджень площею 0,40 га за межами населеного пункту, яку безоплатно, у приватну власність надали жінці для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Кіблер-Ботошов кут» на території Вишківської селищної ради» для ведення особистого селянського господарства.

Реклама

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення: ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України - зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення, за що законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років – зауважив Хустський міжрайонний прокурор.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно