Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Футбольний коментатор Віктор Вацко відповів на звинувачення Олександра Шуфрича (ФОТО)

Футбольний коментатор Віктор Вацко відповів на звинувачення Олександра Шуфрича (ФОТО)

Футбольний коментатор Віктор Вацко відповів на звинувачення Олександра Шуфрича (ФОТО)
Коментатор і оглядач телеканалу "Футбол" Віктор Вацко публічно відповів на закиди віце-президента "Говерли" Олександра Шуфрича і розкритикував політику керівництва ужгородської "Говерли". "За 15...

Коментатор і оглядач телеканалу "Футбол" Віктор Вацко публічно відповів на закиди віце-президента "Говерли" Олександра Шуфрича і розкритикував політику керівництва ужгородської "Говерли".

ВІДЕО ДНЯ

"За 15 років кар’єри футбольного телекоментатора мені не звикати до атак ображених вітчизняних футбольних діячів. Ситуації були різні. Часом під впливом аргументів опонента доводилось просити вибачення. Частенько бувало, що навіть дуже поважні персони українського футболу, вислухавши мої пояснення, просили вибачення за власні емоції. Це — життя, це частина нашої в ньому роботи. І в житті, як відомо, не помиляється лише той, хто нічого не робить.

Після недільного матчу «Ворскла» — «Говерла» із коментатором поєдинку стосунки захотів з’ясувати віце-президент ужгородського клубу Олександр Шуфрич. Міг у приватному порядку, в телефонному режимі, але вирішив, так би мовити, на весь білий світ, через соцмережу Твіттер", - написав Віктор Вацко на офіційній сторінці київського Динамо у Фейсбуці.

Реклама
Футбольний коментатор Віктор Вацко відповів на звинувачення Олександра Шуфрича (ФОТО) – 01

"Це був банальний заурядний матч середняка української Прем’єр Ліги з аутсайдером. Відповідним був і футбол. Мене особисто розчарували обидві команди, особливо, у першому таймі. Від «Ворскли» насамперед очікував більш послідовного та змістовного в атаці футболу. Але бодай іноді доволі цікаві з точки зору взаємодії футболістів комбінації у господарів виходили. Як, наприклад, та, що призвела до першого голу у ворота Коваля.

Реклама

Навряд чи в Україні є команда, за яку за півтора роки (чотири трансферні вікна) зіграли б понад 50 (!!!) різних футболістів. А В’ячеслав Грозний що був ідейним натхненником постійних кадрових пертурбацій і на попередніх своїх місцях української тренерської роботи, уже неодноразово у власних інтерв’ю згадував про таке поняття як нестабільність складу в контексті невдалої та невиразної гри «Говерли».

Футбольний коментатор Віктор Вацко відповів на звинувачення Олександра Шуфрича (ФОТО) – 02

Що собою являє нині клуб «Говерла»? Ні школи, ні власних вихованців, ні інфраструктури із найнеобхіднішим для тренувань та відновлення футболістів бодай першої команди — нічого!", - констатує футбольний голос країни.

Реклама

"І це в екологічно чистому краї багатющому на здорових здібних хлопчаків! Краї, що традиційно давав українському футболу великих талантів! Скільки їх зараз виступають за «Говерлу», чи стукають у двері першої команди?

І якщо говорити про створення, то, мабуть, варто відкотитися на півтора року назад — у літо 2013-го, коли з приходом на тренерський місток «Говерли» В’ячеслава Грозного, до скромного клубу стали стікатися буквально рікою досвідчені і просто космічно високооплачувані за мірками історії футбольного Ужгорода гравці. Велика кількість футболістів із високим рівнем зарплатні (поки що я не наводитиму конкретні цифри, щоби нікого не шокувати), багато з яких виявилися банально зайвими для команди, оскільки просто дублювали позиції один одного (9 нападників у заявці навіть «Челсі» з «Реалом» не мають). Чи не внаслідок такого «планування» і «створення» «Говерла» перетворилася у головного боржника українського футболу? Чи не відтоді й почалися серйозні фінансові питання до клубу? Чи не відтоді беруть свої витоки судові справи стосовно невиконання умов контрактів? Одна справа, якби амбіції та фінансові інвестиції знайшли відображення у турнірній таблиці, але ж і цього не сталося.

Тому, вибачайте, але на перший погляд те, що за останні півтора року відбувається у «Говерлі» виглядає не створенням чогось матеріального і перспективного, а банальним місцем споживання коштів, які виділяє (ну, чи мав би виділяти) інвестор. І дай Боже терпіння і любові до футболу Нестору Івановичу, оскільки це творіння дедалі більше і відвертіше перетворюється на безперспективне викидання грошей у трубу".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно