Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

УжНУ відвідають офіційні особи Литви і НАТО

УжНУ відвідають офіційні особи Литви і НАТО
Події останнього року засвідчили, що освячена століттями історична взаємодія України й Литви перетворилася на справжню тісну дружбу й повноцінне партнерство, адже, як відомо, товариші перевіряються в...

Події останнього року засвідчили, що освячена століттями історична взаємодія України й Литви перетворилася на справжню тісну дружбу й повноцінне партнерство, адже, як відомо, товариші перевіряються в біді. І балтійські друзі України, котрі пройшли свій шлях зі Сходу на Захід і нині є авторитетними членами євроатлантичної спільноти, це доводять як ніхто інший.

ВІДЕО ДНЯ

Цим і зумовлена ініціатива Почесного консульства Литовської Республіки в Ужгороді та Закарпатській області, Ужгородського національного університету, Громадської ради при ДВНЗ «УжНУ» щодо проведення 26 березня 2015 р. громадського «круглого столу» на тему: «Україна-Литва: дует на тлі історичного часу та реалій сьогодення», присвяченого 25-й річниці з Дня проголошення незалежності Литовської Республіки, - інформують у Медіацентрі УжНУ.

Крім того, з нагоди виконання Посольством Литви в нашій державі функцій контактного Посольства НАТО в Україні впродовж 2015–2016 рр. з ініціативи Почесного консула Литовської Республіки в Ужгороді та Закарпатській області в Ужгородському університеті буде відновлено роботу Інформаційного центру НАТО, урочисте відкриття котрого відбудеться 26 березня о 14.30 в аудиторії 427 головного навчально-лабораторного корпусу УжНУ. На заході планується присутність офіційних осіб Литовської Республіки.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно