Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати Іршавської міськради попросили Президента мобілізувати закарпатців у 128-у бригаду

Депутати Іршавської міськради попросили Президента мобілізувати закарпатців у 128-у бригаду

Депутати Іршавської міськради попросили Президента мобілізувати закарпатців у 128-у бригаду
На засіданні вносили зміни до міського бюджету. Відповідні проекти рішень розглядали депутати міської ради. Початок бюджетного року був досить невизначеним практично для всіх рад базового рівня...

На засіданні вносили зміни до міського бюджету. Відповідні проекти рішень розглядали депутати міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Початок бюджетного року був досить невизначеним практично для всіх рад базового рівня через нові види фінансових надходжень до казни. Тобто, ніхто не міг спрогнозувати обсяги наповнення міського бюджету від нових видів податків, відповідно, і реально спланувати об'єми виконання робіт на перші місяці та помісячну розбивку річних коштів також було складно.

Тільки на кінець лютого склалася реальна картина по доходах, а відтак, з’явилася можливість проведення робіт, які включені до Програми соціально-економічного розвитку міста, і потреба їх фінансування та придбання матеріалів за цінами, які є на сьогодні. Як відомо всім, саме вартість, як будівельно-господарських матеріалів так і продуктів харчування змінюється буквально кілька разів на добу.

Реклама

Отже, профільна комісія опрацювала проекти рішень щодо помісячного пересуву бюджетних коштів на І та ІІ квартали поточного року і депутати відповідно проголосували за їхнє спрямування для оплати природного газу в клубі с.Собатин, встановлення та облагородження дитячих майданчиків у місті, придбання матеріалів для проведення робіт із благоустрою міста, території міських дитсадків їх поточних ремонтів, придбання матеріалів і обладнання тощо.

Крім того розглянули проекти та прийняли рішення щодо низки питань із земельних відносин, - інформують у Іршавській міській раді.

Реклама

Адресували звернення до Президента України, Міністра оборони, голів ОДА та облради наступного змісту: «Ми, депутати Іршавської міської ради, підтримуючи позиції, висловлені на зустрічі учасників бойових дій в зоні АТО – жителів Іршави, з представниками громадськості, політичних партій, духовенства, з метою полегшення організації збору та доставки необхідної матеріально-технічної допомоги воїнам-закарпатцям у зону бойових дій, що в основному взяли на себе волонтери та громада краю, звертаємося до Вас із клопотанням надати можливість всім закарпатцям, яких мобілізують, проходити службу в 128-й гірсько-піхотній бригаді. Вважаємо, що це підніме бойовий дух у військових підрозділах, надасть можливість матерям та сім’ям воїнів-закарпатців краще дбати про їхні потреби та підтримувати зв'язок із ними».

Проголосували і за оголошення конкурсу з визначення підприємства (організації), яке залучається для організації забезпечення роботи міського конкурсного комітету визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території міста. Такі пропозиції неодноразово надходили до міськвиконкому від транспортних організацій та підприємців, а разом із тим слід відмітити, що вже було кілька спроб організації міських маршрутів, але всі вони виявилися нерентабельними, а точніше - збитковими для перевізника, тому і майбутнього не мали. Що чекає на цю спробу – побачимо згодом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно