Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція розшукує матір, яка покинула на дорозі немовля, поклавши біля дитини записку

Міліція розшукує матір, яка покинула на дорозі немовля, поклавши біля дитини записку

Міліція розшукує матір, яка покинула на дорозі немовля, поклавши біля дитини записку
Іршавські міліціонери продовжують пошук батьків покинутого при дорозі немовляти. Дівчинку знайшли неподалік села Горбок в дорожній сумці, вона була закутана в ковдру. Наразі дитина перебуває в...

Іршавські міліціонери продовжують пошук батьків покинутого при дорозі немовляти. Дівчинку знайшли неподалік села Горбок в дорожній сумці, вона була закутана в ковдру. Наразі дитина перебуває в лікарні, нею опікуються медики.

ВІДЕО ДНЯ

Покинута батьками, вона знайшла прихисток та любов у лікарні. Дівчинку, якій від народження не більше двох тижнів, ласкаво називають Марійка і медперсонал турбується про неї, ніби про власну дитину, – йдеться у відеосюжеті М-студіо.

Знайшли дитину на початку березня неподалік села Горбок. Місцевий житель побачив дорожню сумку, звідки було чути плач немовляти. Він одразу зателефонував у "швидку" та в міліцію, повідомивши про знахідку.

Реклама

Під час огляду сумки була знайдена записка. Мати в своє виправдання написала, що не має змоги прогодувати дитину і просить дівчинку не віддавати до інтернату.

Міліція веде пошуки батьків не тільки на території Іршавського, а й сусідніх Берегівського, Виноградівського та Мукачівського районів, позаяк місцина, де покинули немовля – проїжджа.

Реклама

Востаннє подібний випадок на Іршавщині трапився на початку 90-х років. От тільки тоді мати все-таки повернулася за дитиною. Сподіваються на це і зараз. Утім, за тиждень перебування в лікарні знайшлися і охочі вдочерити дівчинку.

У лікарні немовля пробуде ще кілька днів, поки медики не проведуть завершальні обстеження. Після цього, якщо не вдасться відшукати батьків, дівчинку передадуть в дитячий будинок “Малятко”.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно