Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Двоє закарпатців постануть перед судом за виготовлення фальсифікованої горілки

Двоє закарпатців постануть перед судом за виготовлення фальсифікованої горілки

Двоє закарпатців постануть перед судом за виготовлення фальсифікованої горілки
Прокуратурою області погоджено та скеровано до суду два обвинувальні акти з угодами про визнання винуватості відносно двох осіб, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення,...

Прокуратурою області погоджено та скеровано до суду два обвинувальні акти з угодами про визнання винуватості відносно двох осіб, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 201 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збут підакцизних товарів).

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив начальник галузевого відділу прокуратури Закарпатської області Роман П'ятка, досудовим розслідуванням встановлено, що двоє закарпатців, бажаючи незаконно збагатитись, придбали, зберігали та продавали алкогольну продукцію. Один з них, до того ж ще й займався її виготовленням, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Так, мешканець Виноградівського району, не маючи ліцензії на оптову і роздрібну торгівлю алкогольними напоями, незаконно придбав майже 3800 пляшок алкоголю, та в подальшому продавав його місцевим мешканцям.

Реклама

Інший закарпатець, закупивши приблизно 690 літрів спирту, етикеток та іншого обладнання, самостійно виготовляв горілку (змішуючи етиловий спирт з водою) та зберігав її, щоб в подальшому продавати на Перечинщині.

Наразі «підприємці» очікують на рішення суду.

Реклама

Довідково: санкція ч. 1 ст. 201 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно