Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегові привітали з 85-річчям найстарішого викладача місцевого медичного коледжу (ФОТО)

У Берегові привітали з 85-річчям найстарішого викладача місцевого медичного коледжу (ФОТО)

У Берегові привітали з 85-річчям найстарішого викладача місцевого медичного коледжу (ФОТО)
Учора у Берегівському медичному коледжі з 85-м днем народження вітали викладача закладу Михайла Юрійовича Кампова. Без перебільшення майже кожному берегівчанину знайоме ім'я цієї інтелігентної,...

Учора у Берегівському медичному коледжі з 85-м днем народження вітали викладача закладу Михайла Юрійовича Кампова. Без перебільшення майже кожному берегівчанину знайоме ім'я цієї інтелігентної, великодушної та працьовитої людини. Протягом своєї викладацької кар'єри він випустив у світ сотні і сотні студентів, його згадують як мудрого порадника і вчителя, найкращого товариша і друга.

ВІДЕО ДНЯ

Вчительський шлях Михайла Юрійовича розпочався ще в далекий 1948 рік, коли він очолив школу у селі Колочава Міжгірського району. А частиною колективу медколеджу став 38 років тому: з тих пір він став своєрідним талісманом навчального закладу, -написав на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Берегова Золтан Баб'як.

З цією поважною датою викладача привітав весь викладацький персонал, студенти та керівництво міста.

Реклама

Урочистість відкрила директор закладу Марія Продан, яка зазначила, що ювіляр є прикладом невтомної віри і праці, любові і відданості державі і країні, мудрості і великого серця.

Свого товариша привітав і отець Володимир Маргітич. Греко-католицький священик побажав Михайлу Кампову божого благословення і освятив ікону Святої Марії, яку вручили від імені всього колективу.

Реклама

У своєму виступі Берегівський міський голова Золтан Баб'як висловив своє захоплення вчителем, який так прекрасно виглядає у свої солідні роки і побажав присутнім так само гідно прожити життя, як і педагог. Разом з найкращими побажаннями мер Берегово вручив освітянину грамоту від міської ради.

До привітань приєдналися начальник управління освіти Берегівської міської ради Маріанна Пилипенко, голови профспілок працівників освіти міста та району Марія Бубняк та Тіводор Бачков.

Багато оплесків та квітів подарували самі студенти.

Реклама

Розчулений Михайло Юрійович зізнався, що все життя намагався чесно служити своїй Батьківщині і віддавати все серце вихованню молоді та передачі знань студентам. Також він висловив сподівання на те, що його багаторічну працю оцінять студенти і використають у своєму житті.

У Берегові привітали з 85-річчям найстарішого викладача місцевого медичного коледжу (ФОТО) – 01
У Берегові привітали з 85-річчям найстарішого викладача місцевого медичного коледжу (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно