Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хор "Купаж" з Берегова виступив у Слов’янську (ФОТО)

Хор "Купаж" з Берегова виступив у Слов’янську (ФОТО)
У Донецькій області відбулися виступи берегівського чоловічого хору «Купаж». Закарпатці заспівали стрілецьких і жартівливих пісень на концерті з нагоди Міжнародного жіночого дня у Міському Будинку...

У Донецькій області відбулися виступи берегівського чоловічого хору «Купаж».

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатці заспівали стрілецьких і жартівливих пісень на концерті з нагоди Міжнародного жіночого дня у Міському Будинку культури. А ввечері 6 березня хор виступив з великою програмою народних та героїчних творів у військовій частині, бійці якої охороняють зведений ними ж понтонний міст поблизу Слов'янська.

На завершення концерту і на знак подяки берегівчанам пролунали власні вірші слухачів — донецького громадського активіста Олександра Романька та командира батальйону понтонників Миколи Вишневського. Виявилося, що буковинець М. Ф. Вишневский у мирному житті — професор університету, а війна змусила його поміняти аудиторії на окопи і мости. Були запланованв ще декілька виступів і зустрічей учасників хору з бійцями АТО та патріотичною громадскістю. Про це повідомляє Дмитро Кобринський на своїй сторінці у Фейсбук.

Реклама

7 березня на зустріч з берегівчанами до Слов'янська приїхав Олексій Пацюк зі 128-ї бригади. Після цього хор Купаж вирушив до Артемівська, де виступив перед бійцями, що лікуються у військовому шпиталі. Далі закарпатців запросили громадські активісти до міської бібліотеки, яка одночасно є осередком патріотичної громадськості Артемівська.

Хор "Купаж" з Берегова виступив у Слов’янську (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно