Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чоловіка, який згвалтував 12-річну дівчину на Іршавщині, затримано

Чоловіка, який згвалтував 12-річну дівчину на Іршавщині, затримано

Чоловіка, який згвалтував 12-річну дівчину на Іршавщині, затримано
До Іршавського райвідділу міліції звернулась мешканка одного з сіл району. Жінка повідомила про те, що її 12-річну дочку зґвалтовано. Іршавські правоохоронці затримали гвалтівника, 28-річного...

До Іршавського райвідділу міліції звернулась мешканка одного з сіл району. Жінка повідомила про те, що її 12-річну дочку зґвалтовано.

ВІДЕО ДНЯ

Іршавські правоохоронці затримали гвалтівника, 28-річного раніше судимого чоловіка. Накоївши лиха, він намагався втекти, – повідомляє Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з′ясувалось, зловмисник часто приходив у гості до матері дівчинки і давно задумав свою чорну справу. Того дня 12-річна дівчинка за відсутності вдома батьків доглядала своїх менших братів. Батько потерпілої перебуває на заробітках за кордоном, а мати тим часом розважалася.

Реклама

Коли дівчинка вийшла до туалету, там її схопив недобрий гість, затягнув до покинутого будинку, де згвалтував. Тільки наступного дня, коли повернулась додому мати, дитина відважилась розповіла, що з нею трапилось. Правоохоронці, опитавши дитину, дізнались, хто саме її скривдив, і навідались до нього додому. Однак кривдника вдома не було, і ніхто із родичів не знав про його місце знаходження.

Чоловік цей близько року тому вийшов із місць позбавлення волі, де «сидів» за зґвалтування та угон автомобіля. Під час пошуків чоловіка правоохоронці вирішили перевірити покинутий неподалік будинок. Зайшовши на подвір′я, помітили його, тав він спробував тікати. Однак правоохоронці наздогнали й затримали.

Реклама

Наразі потерпіла перебуває на лікуванні в районній лікарні. За даним фактом Іршавським райвідділом міліції розпочато досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно